*  HyperX Cloud Stinger 2 İnceleme
BU KONUYU DEĞERLENDİR
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0
( Yorum )
381
( Okunma )
Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi

Admin
569
(Mesajlar)
500
(Konular)
24.08.2022
(Kayıt Tarihi)
247
(Rep Puanı)
01.12.2022 Saat: 19:13 (Son Düzenleme: 01.12.2022 Saat: 19:14, Düzenleyen: B. Bulut.)

Giderek kalabalıklaşan ve rekabetçi hale gelen oyun kulaklığı pazarına yabancı olmayan HyperX, orta ve üst düzey model yelpazesinde güvenilir bir şekilde kaliteli performans, uzun süreli konfor ve dayanıklı tasarımlar sunarak sürekli olarak öne çıktı. Şirketin bütçe odaklı popüler Cloud Stinger'ının bir güncellemesi olan yakın zamanda piyasaya sürülen Cloud Stinger 2 ile güvenilir marka, aynı üçlüyü maliyetin çok altında tekrar yakalamaya çalışıyor.

[Resim: Yw5E7QA.jpg]

Cloud Stinger 2'nin daha düşük fiyatı, kulaklığı paketinden çıkardığınız anda kendini gösterir. Markanın daha premium yapılarının tanıdık, alüminyum çerçevesini terk eden bu bütçe girişi, neredeyse tamamen plastikten yapılmıştır. Kalıp oldukça sağlam ve mat yüzey göze yeterince hoş geliyor, ancak daha sağlam modeller sizi şımarttıysa, Cloud Stinger 2'nin daha ince hissini gözden kaçırırsınız.

Satın alınabilirliği göz önüne alındığında, bu daha ucuz kasa yapısından özellikle rahatsız olmadım, ancak kulak kapaklarının aşırı gevşek dönüşü beni daha çok erteledi. Dönen bardaklarla gelen rahatlığı ve konforu takdir etsem de, Stinger 2'lerde çok fazla oyun var ve bu da özellikle sallantılı, aşağılık bir his veriyor.

Elbette, bu maliyet düşürücü tasarımın kurtarıcı zarafeti, markanın imzası olan konfordur. Rahat suni deri ve hafızalı köpük kaplamalarla birleşen hafif yapı, kulaklık taktığınızı bile unutabileceğiniz tüy gibi, ergonomik bir uyum sağlar. Cloud Stinger 2'yi birkaç hafta boyunca test ettim, uzun çalışma ve oyun günleri için onları giydim ve birkaç saat daha yatmadan önce TV yayını yaptım. Test süremin çoğunda gözlük camlarının kutuların altına sıkışmış olmasına rağmen rahatsızlık hiçbir zaman sorun olmadı.

[Resim: 7YyLEHQ.jpg]

Bu numaralı çentiklerden bahsetmişken, kulaklığın özelliklerinin sınırını hemen hemen temsil ediyorlar. Cloud Stinger 2, oynamanız için gerekenlerin minimumunu sağlayan gösterişsiz bir tekliftir. Kalıcı olarak sabitlenmiş bir kablosu ve hiçbir yere gitmeyen bir mikrofonu olan kablolu bir kulaklıktır. İkincisi, kaldırıldığında uygun şekilde sessize alır, ancak kulaklığı ev dışında kullanırken tamamen çıkarmak güzel olurdu. Yerleşik kontroller, siyah çevre birimiyle hoş bir kontrast oluşturan kırmızı, kalın bir ses tekerleği ile sınırlıdır.

Minimalist tasarımı, bu fiyat noktasındaki kulaklıklar için oldukça eşit olduğundan, gösterişli özelliklerin olmaması hiçbir şekilde anlaşmayı bozmuyor. Ve dürüst olmak gerekirse, en uygun ayarları seçmek için tek bir beyin hücresini ayırmam gerekmeyen basit, tak ve çalıştır deneyiminin basitliğini çoğu zaman takdir etmişimdir.

[Resim: 5yD5ZoN.jpg]

Örneğin, yatağa kapanıp Disney Dreamlight Valley'de akılsızca kaynakları toplarken, dokunmatik kontrollerle uğraşmak, önemsiz özellikleri ayarlama konusunda endişelenmek veya pilimin benden önce bitip bitmeyeceğini merak etmek istemiyorum. Bu şekilde Cloud Stinger 2, komodinin üzerine mütevazi bir şekilde oturan ve 1 milyondan fazla RGB aydınlatma seçeneği veya diğer gereksiz eklemelerle sizi asla rahatsız etmeyen harika bir ikinci kulaklık oluşturur.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Microsoft Surface Pro 9 İnceleme B. Bulut 0 747 04.12.2022 Saat: 10:29
Son Yorum: B. Bulut
Nvidia GeForce RTX 4080 16GB Founders Edition İnceleme B. Bulut 0 410 24.11.2022 Saat: 09:09
Samsung S95B QD OLED Detaylı İnceleme B. Bulut 2 841 15.09.2022 Saat: 20:19
SteelSeries Arctis Nova 1 İnceleme Yazılım ve Özellikler B. Bulut 0 455 12.09.2022 Saat: 23:26

Hızlı Menü: